Binnenkijken bij de familie Jansen

Gezellige plek in huis
De keukeneilanden in de witzwarte keuken staan niet in het verlengde van de eetkamer, maar breken juist de kamer, vertelt Liesbeth. ‘Daardoor oogt de keuken heel gezellig. Het ene eiland heeft barstoelen voor een fijne zit, gezellig voor een kopje koffie of thee. Het andere eiland heeft een ruim werkblad om bijvoorbeeld gezellig een handje mee te helpen. Bovendien kun je er makkelijk tussendoor bewegen. Als onze families en vrienden langskomen, biedt onze keuken voldoende ruimte om er te blijven ‘hangen’ met een hapje en een drankje.’

Uitstekende apparatuur
Bij het kokkerellen maakt Liesbeth graag gebruik van het gasfornuis met de ovens van Boretti. ‘Ideaal als we meerdere gerechten tegelijk willen bereiden.’ De keuken blinkt, ook wat de inpassing van apparatuur betreft, uit in maatwerk. Bovendien past de landelijke, maar tevens moderne keuken uitstekend bij het interieur.

Contact opnemen

Gratis magazine
t.w.v. €9,95,-
G

Laat u informeren

U bent op zoek naar informatie en kennis omtrent de aanschaf van uw keuken en badkamer? Download dan nu de pdf versie van ons nieuwe magazine.

Het magazine staat boordevol foto’s van de nieuwste trends en geeft u alle informatie die u nodig hebt.